За нас

Сайта www.openbox.bg е собственост на фирма Опен Бокс ЕООД. Ние сме специалисти в продажбата на нови LED, OLED, DLED, LCD и PLASMA телевизори на възможно най-ниски цени. Имаме блестяща репутация сред нашите клиенти за продажбата на телевизори с най-конкурентни цени на пазара, като осигуряваме високо качество и обслужване на нашите клиенти.

От нас Вие получавате:
Бърза и безплатна доставка. / Безплатна доставка до всяка точка на страната./
Плащане при доставка. /Всичко е много удобно! Можеш да платиш на куриера при получаването на продукта!/
Проверка на колета преди плащане. /При доставка на твоята поръчка можеш да провериш съдържанието на колета, преди да заплатиш на куриера!/
Лесен “Intake & Return” /Ползването на гаранцията в www.openbox.bg е много лесно! Ще дойдем при теб , ще вземем продукта, ще го поправим и ще ти го върнем. Всичко това БЕЗПЛАТНО!/

Ние купуваме големи количества телевизори от големите търговски вериги в ЕВРОПА, които те не могат да продадат поради каквато и да е причина. Това може да е защото имат големи количества телевизори на склад или край на линията/спрени модели. Затова и можете да имате телевизор с невероятно качество на картината за доста ниска сума. Всички модели са с гаранция, а доставката за цялата страна е напълно БЕЗПЛАТНА.

Разгледайте нашите предложения в онлайн магазин за техника www.openbox.bg, където ще намерите страхотни телевизори на цени, които са повече от изгодни и разумни. Поръчайте своя нов телевизор сега!